Några tips på vad din blogg kan handla om:

Inredning

Har du precis flyttat? Eller renoverat? Eller brinner du helt enkelt för inredning? Det är det många som gör, så inredningsbloggar verkar det aldrig kunna finnas för många av. Dela med dig av dina tips och inredningsbilder och inspireras av andras dito. För att se tips på vad du kan blogga om i en inredningsblogg; besöka andras bloggar!

Träning

Idag är träning väldigt “inne”, och det är bara positivt eftersom det ju är hälsosamt att röra på sig. Många tycker att det är roligt att följa andra på sin resa och se andras utveckling, och om du själv tränar tycker du säkert samma sak.

Resor

Reser du mycket både i och utanför Sverige? Fota dina resor och dela bilderna på din blogg. Berätta om smultronställen du hittar och sevärdheter du sett. Tipsa om olika restauranger eller utflyktsmål. Vem vill inte drömma sig bort en stund?

Personligt

Alla är vi individer med olika historier, värderingar och åsikter. En blogg behöver inte handla om något annat än dina egna tankar och känslor, det är faktiskt många som gillar att kunna relatera till någon som verkar äkta och visar sitt inre.